Szórakozás

A dzsungellakók rommá cikizték Krasznai Tündét

Az énekesnőnek továbbra sem sikerül beilleszkednie celebtársai közé. Ezúttal dzsungeldalát gúnyolták ki, de a mosogatást sem merik rábízni a többiek.

Az már nem kérdés, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusának Krasznai Tünde a fekete báránya. Habár a másik kilenc játékos is mind-mind különböző karakter, mégis egyedül az X-Faktoros lóg ki a sorból. Társai az olyan nagy szaktudást igénylő feladatokat sem merik rábízni, mint a mosogatás, vagy az ételek előkészítése, emiatt sírva is fakadt a mélyhangú lány.

Pedig Tünde próbálkozik. Előtört belőle dalszövegírói vénája és fülmászó dzsungeldalával megörvendeztette társait. A celebek kínos mosollyal az arcukon tapsoltak a produkció után, majd később szétcikizték a dalt. Aurelio és Gáspár Laci hajnalig nem is tudták abbahagyni a röhögést, de Sebestyén Balázsék sem tudták visszafojtani érzéseiket.

Krasznai egyetlen szerencséje az volt, hogy bátorságpróbájáról nem üres kézzel érkezett vissza a táborba. Hat csillagot szerzett, ami egy finom vacsorát jelentett társainak, akik így talán egy napra szemet hunynak Tünde különcsége felett.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik