Szórakozás

Gáspár Laci a leggyávább dzsungelceleb

Az énekes nem remekelt a legutóbbi bátorságpróbán. A kibúvók hosszas sorolása után gyorsan feladta a kihívást, ezért társai éhezni fognak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi legnehezebb bátorságpróbáját kellett volna teljesítenie Gáspár Lacinak, aki először lepasszolta volna a feladatot Aurelionak, mondván ő úgysem fogja bírni, végül erőt kellet vennie magán. A “koporsóban” fekvéstől azonban hamar bepánikolt és feladta.

 Fotó: Facebook

Ezzel szemben a többi Afrikába száműzött celeb kezd megedződni. Balázsék ugyanis újabb kamu kígyóbőrt rejtettek el a táborhelyükön, amire a többségnek már a szeme sem rebbent. Sőt, Bódi Sylvi hajpántként kötötte a fejére, amitől csak Aurelio bukott ki szokás szerint. A VV6 nyertese azonban nem csak ettől akadt ki, hanem attól is, hogy beköltözött hozzájuk két hat hetes vadmalac, akikről gondoskodniuk kell. A kábelfektetési és poppoló mosási gondokkal küszködő Aurelio ugyanis úgy gondolja, hogy a malacok bevonzzák majd a kígyókat.

A csütörtök esti összefoglalóból pedig a már megszokottá váló részletek sem maradhattak ki. Krasznai Tünde ismét konfliktusba került, ezúttal Gáspár Lacival, Sebestyén Balázsék pedig fergeteges humorukkal szórakoztatták a népet. Amikor például azt imitálták, hogyan verik el a fekete lepellel leterített papagájt, nagyokat hahotáztunk a képernyő előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik