Szórakozás

Máris elérte mélypontját a dzsungelkaland

Aurelio és az ő hátsója még mindig jelentős szerepet tölt be a Celeb vagyok, ments ki innen! összefoglalójában. 

A délelőtti nagy riadalom – a Kruger Nemzeti Parkban tomboló tűz – leküzdése után a műsorvezetők a szokásos, kissé erőltetett humorukkal indították a harmadik adást. Itt rögtön meg is jegyeznénk, hogy a legjobb fej közülük mindenképp Charlie, a papagáj, aki a műsor alatt leette Sebestyén Balázs gombjait. Mindenesetre a Szulejmán-rajongók is kapták újra az ívet; a műsorvezetők ezúttal szakállban és turbánban igyekeztek felidézni az őszi szünetre küldött szappanoperát.

Fotó: Facebook 

Az összefoglaló egy reggeli tornával kezdődött, ahol az előző adásban kiboruló Krasznai Tünde ismét sikeresen kiakasztotta a többieket. Zoknit keresgélt, naptejért ment, és úgy egyáltalán minden tevékenységével igyekezett kilógni a sorból, és zavarni a csapatot. Ami annyira jól, sikerült, hogy Szabó Zsófi totál kiakadt rá, és nyílt ellenségeskedésbe kezd átcsapni kettőjük kapcsolata; bár megjegyzenénk, úgy tűnik nem a szőke színésznő az egyetlen aki rosszul tolerálja az énekesnőt.

Kincsvadászatra ezúttal Bea asszony és Angéla indult, akik a sikeres papírmasé állatfej-irtás után takarókkal gazdagíthatták a csapatot.

Aurelio előző napi sikeres bátorságpróbája után ünnepi lakomát csaphattak a celebek, ami még egy kis guanót is tartalmazott – mármint a VV-győztes olvasatában, úgy egyébként pedig egy guava kozervről volt szó. Az esti buli után aztán  hamarosan elromlott a hangulat; Aureliónak ugyanis ismét “kábelfektetési” problémái adódtak. Itt megjegyeznénk – bár valószínűleg nem ebből az okból – de Szabó Zsófi szíve csücskeként jellemezte a poppolóját bőszen tisztogató olasz csődört. Reménykedünk, hogy ezzel túl is vagyunk a műsor mélypontján. 

Madár pedig megtalálta a stábtagok által elrejtett kígyóbőrt, amiért – érthető módon – nem túlzottan lelkesedtek a dzsungellakók; naná, hogy itt is Aurelio volt a leghangosabb. 

A bátorságpróbán Bea asszonynak kellett szembenézni a félelmeivel. Ehhez most társat is választhatott magának; így végül Madárral indultak el az újabb próbatétel felé. A feladat ezúttal egy memóriajátéknak indult, amiben Bea nagyon jól teljesített, Erdei viszont nem brillírozott, és így a játékszabályok értelmében többször Gáspárné nyakába zúdítottak különféle gusztustalanságokat. Végül azért így is 5 csillaggal térhettek vissza a táborba.

A következő bátorságpróba ennél sokkal durvábbnak ígérkezik; egy koporsóba különböző férgekkel és rovarokkal összezárva kell minél több időt eltölteni. Erre a valóban embert próbáló feladatra a nézők – a műsorvezetők határozott buzdítására – Gáspár Lacit küldték szavazataikkal.

 
Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik