Szórakozás

Krasznai Tündét kiközösítik a celebek

Az X-Faktor felfedezettje már az afrikai dzsungelkaland első napján sírva fakadt, de Szabó Zsófi nem tud empatikus lenni vele.

A Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti összefoglalója újabb érdekességeket tartogatott. Láthattuk például, hogy Bódi Sylvi hogyan mossa ki a patakban Dudás Miki koszos alsógatyáját, de Szabó Zsófi és Aurelio barátsága is egyre inkább bontakozik ki. A szőke lány szerint a valóságshow-hős akár karitatív munkákhoz is adhatná az arcát, de az biztos, hogy szeretné jobban megismerni a rendkívül bátor Aureliot. Bátor, hiszen az előző adásban őt választották ki a nézők a bátorság próba elvégzésére, amin szépen teljesített, ezért társai nem fognak éhezni legalább egy napig.

Ezzel szemben Krasznai Tündének nem indult ilyen fényesen a táborozás. Már az első reggel összeomlott, állítólag az éhségtől, de a lányok gyorsan megbeszélték a háta mögött, hogy az a baj, hogy kilóg a társaságból. Szabó Zsófi pedig lustának is tartja, ezért képtelen empatikusan bánni vele.

 Fotó: RTL Klub

A műsorvezetők, Sebestyén Balázs és Vadon Jani hozták a formájukat. Tapló humoruk miatt a műsor végére már a néző is csak feszengett a képernyő előtt, és még csak két napja “szórakoztatnak” minket. Mindenesetre Gáspár Lacit már most kikiáltották az aranyköpések királyának. “Akkor izgultál volna, amikor aludtál” – bíztatta az énekes Aureliót a bátorságpróba előtt.

A holnapi kihíváson pedig Bea asszony teheti próbára magát, ezzel búcsúzott a műsor, illetve Balázsék még beígérték, hogy a patak partján elrejtenek egy kígyóbőrt, hogy a celebek rettegjenek, amikor felfedezik azt, a reggeli tisztálkodás közben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik