Szórakozás

Erdőtűz az afrikai celebtáborban

A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínének vonzáskörzetében erdőtűz alakult ki, amit még most sem sikerült eloltani.

Bea asszony, akire a játék második bátorságpróbájának teljesítését bízták, dupla félelmekkel indulhatott a kihívásra. Ma reggelre ugyanis erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében. Órák óta oltják a tüzet a dél-afrikai hatóságok, és a jelenlegi információk alapján biztosan kijelenthető, hogy mindenki biztonságban van, senki sincs életveszélyben. Egyetlen nyitott kérdés maradt, hogy az erdőtűz miatt sikerül-e a Dél-Afrikában lévő kollégáinknak összerakni az esti adást.

“A reggeli órákban észleltük, hogy a tábor tágabb vonzáskörzetében erdőtűz alakult ki – számolt be a helyszínről Herman Péter, a műsor kreatív producere. Ez errefelé igen gyakori, így a helyiek teljesen felkészültek az ilyen helyzetekre. Rendkívül higgadtan és szervezetten kezdték meg a tűz oltását, amely jelenleg is zajlik. Két helikopter és több önkéntes is dolgozik a tűz gócpontjánál. Maga a tábor és a celebek nincsenek veszélyben, azonban folyamatosan figyelemmel kísérjük a széljárást, amely eddig szerencsére kedvezően alakul. Így reméljük nem lesz szükség további intézkedésekre, kitelepítésre. Bár a bátorságpróba forgatása a kialakult helyzet miatt csúszott pár órát, mindent megteszünk azért, hogy ez az esti adást ne befolyásolja.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó