Szórakozás

Győzike: Ha kell, orvos leszek, ha kell nőgyógyász

A showman nagy visszatérése az Édes Életbe máris olyan aranyköpéseket eredményezett, amit még most sem hiszünk el. Csak saját felelősségre!

Múlt héten jött a nagy szenzáció, a TV2 megbocsátotta Győzike kirohanását és havi hatmilliós fizetésért visszavette őt az Édes Élet realityjébe. Győző már adásba is került, amiből kiderül, fodrász akar lenni, de nem is akármilyen. Mondjuk mi még nem tudtuk megfejteni.

“Olyan letikűr fodrász akarok lenni, amilyen nincs Magyarországon. Ha kell, kisgatyában várom a spacienseket. Egy olyan fodrászüzletet akarok bevezetni, hogy öntsék ki nekem a lelküköt” – magyarázta Győzi az elképzeléseit.

Terveit a család kétkedéssel fogadta, de a celeb elmondta, ő olyan sokoldalú, hogy bármivel meg tud birkózni, ráadásul a látszattal ellentétben sok jó tulajdonsága is van.

“Ha kell, orvos leszek, ha kell, nőgyógyász, ha kell, ügyvéd. Én tudom váltani magam, olyan vagyok, mint egy lepke, színről színre megyek. Bennem mindenki csak a rosszat látja, pedig olyan vagyok, mint a csokoládé, könnyen emészthető, finom és boldogsághormont okozok az embereknek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik