Szórakozás

Csúcsgázsiért vette vissza Győzikét a TV2

Gáspár Győző visszatér az Édes Életbe; a showman nem is akármilyen ajánlatot kapott a csatornától.

Havi hatmilliós gázsival csábította vissza Gáspár Győzőt a TV2 – írja a meglepő hírt a Blikk. Győzikét két hónappal ezelőtt azonnali hatállyal rúgták ki a napi realityből, miután megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Úgy látszik, a csatornánál nem haragtartóak, mivel – a lap információi szerint a nézők akaratának engedve – újra forgatnak a botrányoktól hangos famíliával.

“Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek” – mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Győzike boldogan kommentálta a hírt:

“A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk! A visszatérésem feltétele az volt, hogy elmegyek egy kezelésre, ahol megoldják az indulatkezelési gondjaimat. Vállaltam, mert az akarok lenni, aki régen is voltam: szórakoztató és vicces!” – mondta el Győző, aki a bulvárlap információi szerint az RTL Klubbal is egyezkedett, felesége pedig jelenleg is a TV2 konkurensének műsorában, az afrikai dzsungelben forgat.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik