Light

Varga Viktor jobban viseli a szakítást

Az énekes a veszekedések ellenére is folytatta volna a kapcsolatot, de Cinthya ezúttal az eszére hallgatott.

Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos románcát az Édes Életben bárki nyomon követhette, így az sem titok többé, hogy a lány kiadta az énekes útját, aki már el is költözött közös otthonukból. Cinthy tegnap közösségi oldalán vallotta be, hogy még mindig szerelmes párjába, Viktor pedig a Mokkában mesélt érzéseiről és arról, hogy mennyire különleges volt a kapcsolatuk.

“Egy példaértékű szerelem volt a miénk, ami Rómeó és Júlia óta nem volt. Egy párkapcsolatban azonban nem minden a szerelem, az csak a szív. Viszont ott van az agy is, ami Cinthynek most az diktálta, hogy engedjen el. (…) Ez alatt a két éve alatt, minimum húsz évet éltünk. A betegségével, a lánykéréssel és minden mással. (…) Nem tudom, milyen lenne mással, de nem is gondolok rá. Nem is vágyom másra, viszont azt tudom, hogy mi kioltjuk egymást” – beszélt lemondóan Viktor, aki a Borsnak azt is elmondta, hogy kettejük közül ő az, aki jobban viseli a különválást.

“Én talán jobban viselem a szakítást, mert én költöztem el. Nekem eltereli a figyelmem egy kicsit, hogy napok óta két órákat alszom, mert csinálom az új kéglimet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik