Szórakozás

Kolosi Péter elnézést kért a Szulejmán rajongóitól

Az RTL Klub programigazgatója reagált a sorozat szüneteltetése körüli hatalmas felbolydulásra.

Isaura felszabadítása óta nem volt ilyen izgalom tévésorozat miatt – leszámítva talán a gyűjtést Esmeralda szemműtétjére.

A Szulejmán című török sorozatatot a Celeb vagyok, ments ki innen című reality miatt szünetelteti az RTL Klub; a bejelentés óta azonban a rajongók kommentekben és a Facebookon háborognak azon, hogy kénytelenek lesznek nélkülözni kedvenc hőseiket. Olyannyira, hogy külön csoport szerveződött, akik az RTL-székház elé szerveznek tüntetést október 4-re.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak nyilatkozott a Szulejmán nélkül maradt tévénézőknek üzenve.

“Először is szeretnék elnézést kérni azoktól a nézőktől, akik hat hétig nem nézhetik a Szulejmánt vagy más kedvenc sorozatukat a megszokott helyén, az RTL Klub képernyőjén. A Szulejmánt és a többi sorozatot csak úgy tudtuk volna képernyőn tartani, ha azok este 11 után kezdődnek” – mondta el Kolosi, aki azt is hozzátette, valószínűleg a késői kezdés is indulatokat váltott volna ki a rajongókból. A programigazgató elmondta azt is, sorozatok szüneteltetése külföldön is bevett szokás, a hathetes leállásban nincs semmi rendkívüli.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik