Szórakozás

Gyermekéért harcol a Szulejmán Hürremje

meryem uzerli (meryem uzerli)
meryem uzerli (meryem uzerli)

A színésznő májusban öngyilkosságot kísérelt meg, most pedig születendő gyermekéért kell harcolnia.

Még meg sem született a Szulejmán című sorozat Hürremjét alakító színésznő, Meryem Uzerli gyermeke, ő és egykori párja, aki éppen a terhessége miatt szakított vele, már megkezdték csatájukat a babáért. Meryemet, aki májusban egy kisebb gond miatt akart öngyilkos lenni, barátai most attól féltik, hogy újra végzetes lépésre szánja el magát. Meryem és exe, Can Ates nem tervezték a babát, sőt amikor a terhesség kiderült, a férfi abortuszra akarta kényszeríteni a színésznőt. Később aztán a férfi azt nyilatkozta, tiszteletben tartja a színésznő döntését, hogy megtartja a babájukat, de köszöni, az apaságból nem kér. A minap azonban Can Ates a Hürriyet nevű török bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy meggondolta magát, nem hajlandó lemondani a gyermekről, sőt magának követeli a még meg sem született baba felügyeleti jogát.

“Meryem megdöbbent egykori párja kijelentésén, mert nem ebben állapodtak meg. Különben is Can igen könnyedén veszi az életet, Meryem emiatt nem gondolt rá, hogy ők egyszer férj és feleség lesznek. Nem érti, hogy egy ilyen aranyifjú miért akarja maga nevelni a gyerekét” – idézte a Story magazin a színésznő sajtósát.

A barátai most attól féltik a színésznőt, hogy a rá váró megpróbáltatások miatt ismét megpróbálkozik az öngyilkossággal, ezért folyamatosan mellette van valaki, hogy semmi ostobaságot ne követhessen el.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik