Szórakozás

Szabó Zsófiért 15 milliót fizetett az RTL Klub

A TV2 egykori sorozatsztárja szerződést szegett, amikor átigazolt a konkurens csatornához, ehhez mérten pedig milliós kötbérrel számolhattak a felek.

Az RTL Klub eddig még soha nem fizetett ennyi pénzt a TV2-nek egy sztárért, igaz általában fordítva történt mindez. Utóbbi, Alekoszra és VV Cristofelre is költött már, a legnagyobb durranás viszont kétségtelenül a néhány hónapja, frissen átigazolt Ördög Nóra volt. A műsorvezető kötbére mindössze 5 millió forintra rúgott, de mivel az RTL Klub jogi útra terelte a dolgot, erkölcsi károkozás címén, ez az összeg a sokszorosára is nőhet, amit természetesen a csatorna fizet ki.

Szabó Zsófi viszont úgy tűnik, jó üzlet volt az RTL Klub számára, hiszen a színésznőért gond nélkül kifizették a 15 millió forintot. Zsófi enélkül nem is tudott volna csatornát váltani.

“Tizenötmillió forint, ennyit kért a TV2 azért, hogy elengedje Zsófit, amennyiben ezt nem fizették volna ki, a színésznő nem tudott volna átigazolni, csupán akkor, ha ő maga vállalja ezt a terhet” – árulta el a Blikknek egy bennfentes. A napilag a témában felkereste a csatornát és a színésznőt is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

Az RTL Klubnak ráadásul nem csak ezzel az egyszeri 15 milliós tétellel kell számolnia Zsófi kapcsán, hiszen ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a szőke sztár milliós gázsira számíthat azért is, amiért részt vesz a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, de a továbbiakban műsorvezetőként is számítanak rá.

Fotó: Hir24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik