Szórakozás

Megfenyegették Kelemen Annát

Új, erotikus életrajzi könyve miatt kapott fenyegető telefonhívást Annácska. Később Szepesi Niki adott neki tanácsokat a következő hónapok átvészeléséhez.

Kelemen Anna kellemetlen telefonhívásra ébredt a minap. Az apropóról már mi is írtunk: a szőkeség könyvet ad ki, mégpedig politikusokkal, sportolókkal, közéleti személyiségekkel való szexuális kapcsolatairól.

“Jól gondold meg! Kérlek! – mondta fenyegetően a telefonomba egy férfihang, azon a számon, amit a hirdetéshez használtam. Megrémültem, nem tagadom” – meséli Anna a Borsnak. Az egykori playmate elárulta, a pár éve szintén hasonló könyvvel előrukkoló Szepesi Niki is felhívta, de ő csak tanácsokkal szerette volna ellátni.

“Annát igyekeztem megnyugtatni, hogy jól döntött. Nekem is felért egy terápiával, hogy kiírtam magamból mindent. De tény, nagyon nehéz hónapok állhatnak előtte. Fenyegettek, leszóltak, szidtak engem is… Az édesanyám napokig sírt emiatt, a nagymamám test­őrt akart fogadni mellém. Lesznek, akik a saját érdekeik vagy a családi béke megóvása érdekében mindent megtennének, hogy ezt megakadályozzák. Ugyanakkor idővel be kell látniuk, talán jobb, ha hallgatnak” – mondta el az egykori botrányköny írója.

“Az eredeti kéziratomban a szereplők eredeti neve szerepel. Biztonságos helyen, megbízható kezek őrzik ezt. Azt megígérhetem, ha bármilyen atrocitás vagy akár csak szóbeli „támadás” ér, a törvény adta lehetőségeimet kihasználva határozottan lépek fel a saját védelmemben” – árulta el Kelemen Anna, aki kezdetnek a telefonszámát biztosan lecseréli.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik