Szórakozás

Kelemen Anna: Nekem nem lehet szimpla gyerekem

Annácska gyerekre vágyik. Nincsenek nagy igényei, csupán annyi, hogy az apuka Superman legyen, a kicsi pedig tudjon beszélni, mikor megszületik.

Kelemen Anna, aki nemrégiben még anorexiás szeretett volna lenni, újabban a gyerekszülésen gondolkodik. A 34 éves playmate azonban magasra teszi a lécet már az apuka megválasztásánál is.

Nekem csak olyan partnerem lehet, aki hasonló tulajdonságokkal van megáldva, mint Superman. Nem viccelek, legyen olyan fizikuma, mint egy amerikai focistának, és legyen akkora IQ-ja, mint egy felta­lálónak. Közben elengedhetetlen, hogy életrevaló és szenvedélyes legyen az illető” – mondta el Annácska a Borsnak. Persze a gyerek sem lehet akármilyen, természetesen neki is édesanyja tökéletességét (sic!) kell majd örökölnie.

“Nekem nem lehet szimpla gyerekem. Kizárt, hogy bőgős vagy nyavalygós legyen. A legjobb lenne, ha már úgy születne, hogy tud beszélni, és olyan szép lenne, mint én. Bevallom, most még csak arra vágyom, hogy megtaláljam a férfit, akitől gyerekem lehetne. Az anyai ösztön még nem tört felszínre bennem, de ez nem is baj, jelenleg nem szeretnék felszedni plusz húsz kilót. (…) Az kizárt, hogy spermabankból vegyek magamnak férfit, és ha nincs olyan, amilyet keresek, akkor gyakorlatilag klónoztatnom kéne magamat, hogy a gyermekem tökéletes legyen. A szakember viszont azt javasolta, hogy ne törődjek semmivel, csak közösüljek” – mondta el Kelemen Anna, aki egy forgatás kedvéért ki is próbálta, hogy fog majd festeni kismamaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik