Szórakozás

Koós Réka megtagadná apját

Az énekes-színésznő eddig megúszta és reméli, a továbbiakban sem kell majd édesapját alakítania a Sztárban Sztár műsorában.

Koós Réka nagy erőkkel készül a TV2 szórakoztató műsorának második adására, ahol a botrányhősnő, Miley Cyrus bőrébe bújik, de reméli, arra soha nem kerül sor, hogy saját apjának maszkírozzák. A 41 éves sztárt ugyanis még ma is sokan csak Koós János lányaként emlegetik. Réka már megbékélt azzal, hogy nem tud kilépni apja árnyékából, ám abban biztos, hogy nem vállalná az ő karakterét a Sztárban Sztár showjában.

“A világ legegyszerűbb dolga lenne, ha Koós János lennék, hiszen úgy ismerem, mint a tenyeremet. Ugyan nem mi határozzuk meg, hogy kinek a bőrébe kell bújnunk a következő adásban, de édesapámat nagyon nem szeretném eljátszani! Mivel Nagy Sanyi régóta jó barátom, az vicces lenne, ha ő lenne a műsorban az apám, én pedig beöltöznék anyunak és nyomnánk egy jó kis duettet. Ha Sanyit beöltöztetnénk Koósnak, legalább jól kinevethetném!” – mesélte a színésznő a Blikknek.

Rékát egyébként a legutóbbi próbára édesapja is elkísérte, ez pedig ritka alkalmak egyike volt, hogy találkozott vele, hiszen a sok elfoglaltság mellett mostanában alig jut ideje arra, hogy családjával legyen.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik