Light

Vastag Tomi női ruhában érzi magát férfinak

A Sztárban Sztár versenyzője a következő adásban Cher bőrébe bújik, a női ruháknak pedig máris felfedezte az egyik nagy előnyét.

Vastag Tamás múlt heti John Lennon-produkcióját unalmasnak és semmilyennek titulálták a zsűritagok, ez alkalommal viszont jelentős változáson fog átmenni az énekes. Vasárnap ugyanis Cher-ként áll színpadra, így hamarosan egy teljes szőrtelenítésen is túlesik.

Tomi a tegnapi ruhapróbán már jelmezével is szembesült, ahol a magassarkú cipőtől elfogta egy kis szorongás, de a lenge ruhában kifejezetten előnyösnek találta magát.

“A hétköznapjaimban amúgy nem tartozik a kedvenc hobbijaim közé a magassarkúban való sétálás, de tegnap kipróbálhattam ezt is, és azt a hetyke öltözetet is, amit viselni fogok a hétvégén. Végre először az életben izmosnak éreztem magam, mert meg kellett állapítanom, hogy amennyire egy férfihez képest nem elég széles a vállam, egy nőhöz képest annyira. Álltam női ruhában a tükör előtt és végre szélesnek láttam a vállam” – viccelődött az énekes a Mokka stúdiójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik