Light

Koós Réka már nem küzd édesapja árnyéka ellen

A színész-énekesnő a Sztárban Sztár szereplőjeként is számít arra, hogy érhetik kritikák híres édesapja miatt.

Koós Réka, aki szeptembertől a Sztárban Sztár versenyzője lesz, az Aktív kamerái előtt mesélt arról, hogy ennyi év szakmai múlttal a háta mögött már nem zaklatja fel túlságosan, ha apukájának tulajdonítják sikereit és kudarcait.

“Nem lehet leválni teljesen. (…) Nagyon szeretnék persze úgy függetlenedni, hogy rám egy önálló személyiségként tekintsenek. Azt hiszem, most már elég évet eltöltöttem a szakmában, meg az életben ahhoz, hogy elfogadjam, hogy ez lehetetlen” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, gyakran Koós János tulajdonságaival is felruházzák őt, amit nagy butaságnak tart.

“Elengedtem már ezt a dolgot. (…) Ezzel én nem foglalkozom” – zárta a témát Réka, aki úgy érzi, okosan azért lehet jó irányba is terelgetni az embereknek ezt a fajta előítéletét.

Az énekesnő egyébként arról is mesélt a kamerák előtt, hogy nagyon elfoglalt lesz a közeljövőben, ezért családja és munkatársai segítségét egyaránt igénybe veszi az otthoni teendőkben és napjai koordinálásában; egyedül a kislánya körüli feladatokat fogja mindenképpen maga elvégezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik