Szórakozás

Hírességek állnak ki dr. Vargha mellett

Csepregi Éva, Demjén Rózsi, Kovács Ágnes és Miklósa Erika is kiáll Vargha Zoltán kezelésének gyógyhatása mellett. A férfi korábban Bajor Imrét kezelte.

Néhány hete robbanásszerűen terjedt el, hogy sem doktori fokozata, sem diplomája nincs a Bajor Imrét utolsó hónapjaiban kezelő Vargha Zoltánnak. A természetgyógyászok is bírálták, ő pedig azt állította, hogy kigyógyította a rákból az 57 évesen elhunyt Bajort.

Dr. Vargha kollégái ma délelőtt egy nyílt levelet juttattak el a Hír24-hez, amelyben 43 ismert és elismert művész, politikus, tudós, műsorvezető, orvos és magánember állítja, hogy a Bajort is kezelő férfi gyógymódja hatásos.

“Alulírottak értetlenül állunk szemben azzal a ténnyel, hogy miért került a több évvel ezelőtti gyógyulásunkat segítő Intézet a támadások kereszttüzébe. Ezért nyílt levélben szeretnénk nevünkkel felvállalni azt a tényt, hogy Vargha Metodika segítségével hosszú évekre felerősödtünk, meggyógyultunk. Szeretnénk támogatásunkról biztosítani Dr. Vargha Zoltánt és a Dr. Vargha Metodika Tudományos Intézetet.”

Az aláírók között ott van Csepregi Éva, Demjén Ferenc, Falusi Mariann, Kovács Ágnes, Miklósa Erika, Nyertes Zsuzsa és Pataky Attila is. Ők kivétel nélkül tünetmentesek, felerősödtek vagy jelenleg is kezelés alatt állnak. Az intézet dolgozói azt azonban nem árulták el, hogy pontosan mivel kezelték őket.

Csak annyit tudni, hogy a listában szereplők a következő betegségekből gyógyultak meg Dr. Vargháék állítása szerint: limphoid leukémia, allergia, ciszta, tüdő és nyirokcsomó sarcoidozis, Sclerosis Multiplex-tolószékből állt fel, epilepszia, gyomorfekély, cukorbetegség, anyagcserezavar, pajzsmirigyprobléma, hangszálgyengeség, meddőség, West-szindróma, menstruációs zavar, hormonzavar, Sclerosis Multiplex, alhasi fájdalom, autoimmun-betegség, felnőttkori still betegség, pollenallergia, köszvény, magas vérnyomás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik