Szórakozás

Havast is leteremtette Bajor Imre özvegye

Ildikó megtiltotta, hogy bárki is nyilatkozzon elhunyt férjéről, különösen betegsége legnehezebb hónapjairól, ezért veszett össze Havas Henrikkel.

Bajor Imre özvegye már beperelte Vargha Zoltánt kegyeletsértés miatt, ezért hiába adott a természetgyógyász exkluzív interjút a Frizbiben, az sosem kerül majd adásba. Ildikó ügyvédje pedig elmondta, hogy mindenki perre számíthat, aki a színészről nyilatkozik a továbbiakban.

Nem véletlen tehát, hogy az özvegy kiborult, amikor megtudta, hogy Havas Henrik is beszélt Imre állapotáról Hajdú Péter műsorában. A Bors információi szerint Ildikó telefonon veszett össze a Tanár Úrral, amivel barátságukat is lezárták.

“Soha többet nem fogok Imrével kapcsolatban nyilatkozni. Ha pedig beszéltem volna Ildikóval, akkor is kettőnk között maradna, hogy mikor és miért váltottunk szót” – mondta röviden a napilap megkeresésére Havas.

Ildikó nem tagadta a beszélgetést, de részleteket nem árult el, annyit kért csupán, hogy hagyják békében nyugodni a férjét, és hozzá tette, senkivel nem szeretne rosszban lenni.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik