Szórakozás

Havast is leteremtette Bajor Imre özvegye

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2014. 09. 05. 09:15

Ildikó megtiltotta, hogy bárki is nyilatkozzon elhunyt férjéről, különösen betegsége legnehezebb hónapjairól, ezért veszett össze Havas Henrikkel.

Korábban a témában:

Bajor Imre özvegye már beperelte Vargha Zoltánt kegyeletsértés miatt, ezért hiába adott a természetgyógyász exkluzív interjút a Frizbiben, az sosem kerül majd adásba. Ildikó ügyvédje pedig elmondta, hogy mindenki perre számíthat, aki a színészről nyilatkozik a továbbiakban.

Nem véletlen tehát, hogy az özvegy kiborult, amikor megtudta, hogy Havas Henrik is beszélt Imre állapotáról Hajdú Péter műsorában. A Bors információi szerint Ildikó telefonon veszett össze a Tanár Úrral, amivel barátságukat is lezárták.

“Soha többet nem fogok Imrével kapcsolatban nyilatkozni. Ha pedig beszéltem volna Ildikóval, akkor is kettőnk között maradna, hogy mikor és miért váltottunk szót” – mondta röviden a napilap megkeresésére Havas.

Ildikó nem tagadta a beszélgetést, de részleteket nem árult el, annyit kért csupán, hogy hagyják békében nyugodni a férjét, és hozzá tette, senkivel nem szeretne rosszban lenni.

bajor imre (bajor imre)Fotó: Berecz Valter

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.