Szórakozás

Fenyő Iván Amerikában tervezi a jövőjét

A színész hároméves munkavállalói vízumot kapott, ezért magyarországi forgatása után útra kel, hogy megvalósítsa önmagát.

Fenyő Iván jelenleg egy magyar filmen dolgozik, amelyben nehezen tud csak azonosulni karakterével. A munka végeztével azonban amerikai karrierje építésébe kezd, hiszen lehetőséget kapott a tengerentúli életre, és egyedülállóként nincs, aki visszatartaná.

“Megkaptam a munkavállalási vízumot három évre. Jelnek veszem, hogy sikeresen pályáztam rá. Dolgom van Amerikában, ez biztos. Kocsit, lakást eladtam, nem ragaszkodom tárgyakhoz. Most senki olyan sincs az életemben, akit rossz lenne itthon hagyni” – kezdte a színész a Helyi Témának.

 Fotó: TV2

Iván arról is mesélt, hogy odakint a ranglétra legaljáról kell kezdenie, de menedzsere biztatja. A legnagyobb kihívás számára az lesz, hogy akcentus nélkül tudjon beszélni.

“Amerikában új életet tudnék kezdeni, van egy menedzserem, akinek segítségével a nulláról kezdve castingokra járhatok majd ősztől. Nem hiteget azzal, hogy világsztár leszek egyik pillanatról a másikra. Annyit mond, tehetséges vagyok, legyek kint, és aztán meglátjuk. A legnehezebb dolgom a nyelvvel van. Akcentustanárhoz kell járnom, de majd meglátjuk, hogy lesz-e valaha is olyan a kiejtésem, mint egy amerikainak.”

Az itthon már nagy sikereket elért színész azonban nem tartja kizártnak, hogy a színjátszáson kívül másban is kipróbálja magát.

“Rengeteg ötletem van, és ezek nem mindegyike köthető a színészethez. Magamat akarom megvalósítani. Sok területen vagyok tehetséges, de hogy ebből mi jön ki, még nem tudom. Zene, sport, filmek, rendezés? Ami jön. De bátorság kell belevágni új dolgokba. Azt szeretném csinálni, amihez kedvem van, ami örömet okoz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik