Szórakozás

Így rendelkezett vagyonáról Bajor Imre

A színész időben gondoskodott feleségéről, állítólag egy nyilatkozatot írt két tanú jelenlétében.

A pénteken temetett Bajor Imre a Blikk szerint ugyan nem hagyott maga után végrendeletet, azonban amikor már világossá vált számára, hogy a gyilkos betegség elleni harcot nem nyerheti meg, állítólag egy nyilatkozatot írt két tanú jelenlétében. Ebben pontosan benne van, hogy Ildikóval mi a közös és mi a külön tulajdonuk. Bajor nyilvánvalóan azért döntött e papír megírása mellett, mert tisztában volt azzal, hogy csak az lehet majd a hagyaték tárgya, ami részben vagy teljesen volt az övé. Ha ezt elmulasztja, azzal halála után zavaros helyzetet teremtett volna a hagyatékot illetően.

Bajorék cége, a Csóközön Kulturális Szolgáltató Bt. – amelyben a Kicsihuszár beltagként, Ildikó pedig kültagként szerepelt -egyedüli tulajdonosa annak a majd’ húszmilliós fülei családi birtoknak, amiben a színész a párjával élt az utóbbi években. Ez pedig a törvényes öröklés általános rendje szerint azt jelenti, hogy Bajor korábbi kapcsolatából született gyermekei, Marci és Lili, valamint felesége egyenlő arányban örököl részesedést a színész után.

Ildikó – aki vagyonos asszonyként ment hozzá a színészhez, s információnk szerint annak idején két ingatlant is bevitt a házasságba – akkor is kiállt férje mellett, amikor az hatalmas hitelt vett fel, hogy valóra váltsa az álmát, és éttermet nyitott. De az sem állt közéjük, amikor Bajor csődbe ment, és lelkileg összeomlott a mintegy százmillió forintos éttermi bukás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik