Szórakozás

Eltemették Bajor Imrét

Péntek délután a Farkasréti Temető Makovecz-termében vettek végső búcsút a színésztől. Bajor Imre temetésén közel ezren rótták le a tiszteletüket. A család, barátok és rajongók sírva kísérték utolsó útjára a művészt.

16.15. Véget ért a temetés. A sírt koszorúk díszítik. Mindenki csendben, sírva gyászol.

15.59 Földet és virágokat szórnak a koporsóra.

15.56 Sírba helyezték a koporsót.

15.30 Megindult a gyászmenet. Bajor Imrét elkísérik a végső útján. A közel ezer fős gyászoló tömeg a sírhoz vonul.

15.27 Bajor Imre lánya sírva búcsúzott. Hiányzik majd neki esténként az édesapjával közösen elfogyasztott forró kenyér  a pékségből, ami egyikük felsőtestének se tesz jót és még az is hiányozni fog, amikor leszidja.

A színész fia is szólt apjáról. Szerinte mindenkit meg fog nevettetni odaát is, de még nem kellett volna elmennie. Nagyon fog neki hiányozni.

15.21 Gáti Oszkár verssel búcsúzott Bajortól, aki szerinte szép időt es teltházat szeretett volna a temetésére.

Hernádi Judit szerint nincs rendben, hogy Bajor többé nem lép be az öltözőbe, nem ad puszit a szájára, és nem hajol meg többet. Legemlékezetesebb mondatait idézte, majd hozzátette: az sincs rendben, hogy nem fog többé udvarolni neki. Semmi sincs rendben. Végül azt üzente Bajornak, ha találkozik Robin Williams-szel, csak annyit mondjon neki, hogy: “Jóóó reggelt Vietnááám!”

15.10 Kerényi Miklós Gábor emlékszik Bajorra. “Pici szomorúság volt a hangjában, amikor poénkodott, ezért volt senkivel sem összekeverhető. Tudta, hogy nem kell egyformának lennünk, az a jó ha mind mások vagyunk.”

15.00 Megkezdődött a temetés Bajor Imre: “Ha egyszer búcsúzom” című dalával. A család, barátok, rajongók sírva emlékeznek meg a színészről. Farkasházy Tivadar, Oroszlán Szonja, Vágó István is ott van már.

14.55 Kihozták Bajor Imre koporsóját:

14.50 Már legalább félezer ember van. Többek közt Hernádi Judit, Heilig Gábor, Eszményi Viktória, Oszvald Marika, Ihos József, Medgyessy Péter, Nemcsák Karoly, Juszt Laszlo, Koós Janos, Csonka Andras, Charlie, Schmuck Andor, Kern András is megérkezett.

14.28 Már több száz fős a tömeg. Havas Henrik, Kuncze Gábor, Sas József és Gálvölgyi János is megérkezett.

14.05 Tudósítónk szerint már legalább 50-60 ember ott van a Farkasréti temetőben. Állítólag az MTVA is kivonult, közvetítőkocsival. Bajor Imre zártkörű búcsúztatója elkezdődött, a nyilvános temetés 15 órakor lesz.

Cikkünk és képgalériánk folyamatosan frissül. 

.

Bajor Imre életének 57. évében, 2014. augusztus 6-án délelőtt hunyt el. Halála mindenkit megrázott, egy ország gyászol együtt a színész családjával és barátaival.

A nagyközönség a Szomszédok című tévésorozatban ismerte és szerette meg Bajort, ahol mindenki Oliját, a fodrászfiút játszotta. Nagy sikerrel szerepelt többek között a Meseautó című remake-ben, majd a Heti Hetes című műsor állandó tagjaként nevettette meg hétről-hétre a közönséget.

A színészen az év elején hatalmasodott el a betegség, tavasszal agydaganatot diagnosztizáltak nála. A sokféle terápia és a hosszas kezelés ellenére sem sikerült legyőznie a kórt.

Bajor Imre egy tábortűz volt, akit jó volt körbeülni

Vérprofi szakember, közvetlen, segítőkész, gombfocirajongó, igazi tábortűz volt. Barátai és kollégái így meséltek a hosszas betegség után elhunyt a színészről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik