Szórakozás

Perel Bajor Imre kókler gyógyítója

Vargha Zoltánról kiderült, hogy nincs orvosi fokozata és diplomája. A kóklerséggel vádolt orvos válaszolt a vádakra.

Néhány napja derült ki, hogy a pénteken eltemetett Bajor Imre orvosának sem doktori fokozata, sem diplomája nincs. Vargha Zoltánt, a csodadoktort 1998-ban jogerősen elítélték, mivel hamis diplomát nyújtott be a Magyar Ekvivalencia és Információs Központhoz. A Marosvásárhelyen kiadott dokumentumot aztán a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemhez nyújtotta be honosításra, ahol kiszúrták a hibákat, és kiderítették, a Târgu Mureș-i Orvos- és Gyógyszertudományi Egyetem ilyen diplomát sosem állított ki. Varghát végül a Fővárosi Ítélőtábla 2009. április 23-án jogerősen háromrendbeli közokirat-hamisításért és egyrendbeli közokirat-hamisítás kísérletében mondta ki bűnösnek.

Dr Vargha eddig hallgatott, a mai Borsban azonban reagál a róla megjelent cikkekre.

“Először is: felháborítóak ezek a vádaskodások, az ügyvédem megteszi a megfelelő lépéseket. (…) Az eredményeim engem igazolnak, mégis aljas rágalmakat terjesztenek rólam, ezt nem tűröm tovább! Perelni fogok, a gyógyulni vágyók érdekében, hiszen írók, énekesek, művészek, sportolók legkiválóbbjainak is mi adtuk vissza alkotókészségüket immár 25 éves praxisom alatt” – mondta a lapnak a gyógyító.

Vargha tehát úgy véli, segít a beteg embereken, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke, dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász azonban kíméletlenül fogalmaz Vargháról. Szerinte a férfi egyik azoknak, akik arra szakosodtak, hogy súlyos pénzekért átverjék az embereket, ezért semmi keresnivalója a természetgyógyászok között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik