Szórakozás

Ellopták Oszter rendőrségi jegyzőkönyvét

A Kossuth-díjas színész szerint ellopták a jegyzőkönyvet, a média így értesülhetett előbb a vérvizsgálata eredményéről, mint ő maga.

Oszter Sándor jogosítványát bevonták, miután a MOM Park parkolójában állítólag ittasan vezetett, és autójával megrongálta az építményt. Az esetről azóta Oszter több verzióban is beszámolt, a rendőrség még mindig vizsgálódik. Állítólag az incidens mellett a jegyzőkönyv kiszivárgása miatt is.

“A rendőrség keresi a tettest, aki ellopta a jegyzőkönyvet” – jelentette ki a Borsnak a színész, aki arra utalt, hogy a média előbb értesült a vérvizsgálat eredményéről, mint ő maga. A művész továbbra is állítja, nem vezetett.

“Csak a telefonomat kerestem az anyósülés mellett abban az órában, mikor az eset történt. Nem véletlen, hogy vállaltam a rendőrségi eljárást, hiszen én tiszta voltam, s ráadásul, mikor bevezettek a rendőrkapitányságra, lenyomtam ott a helyszínen ötven fekvőtámaszt édesapám emlékére, akit ötvenhatban ugyanoda zártak be. Nem hiszem, hogy ittas ember képes lett volna erre” – tette hozzá a Kossuth-díjas színművész.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik