Szórakozás

Édesapja pénze nélkül boldogul Oszter Alexandra

A színésznő egyedül neveli kisfiát, és a mindennapi filléres gondok sem kerülik el.

Oszter Alexandra két év házasság után vált el gyermeke apjától, azóta pedig – immár két esztendeje – egyedül él kisfiával. A Berki Krisztiántól csupán testi kapcsolatra vágyó színésznő a Borsnak mesélt arról, miért is nem talál társat, és hogy sikerül egyedülálló anyaként átvészelnie a mindennapokat.

“… Az ember akkor boldog, ha „A párja” van mellette, nem akárki, mert annak semmi értelme. Kvalitásban, szellemben legyen a társam. Az ember tizen-, huszonévesen túl van azon, hogy testi kapcsolatokat teremtsen, később kikristályosodik, hogy a szellemek találkozásánál fontosabb nincsen. Nem azért kell valaki, hogy elszórakoztasson, mert remekül elszórakozom egyedül is” – mondta el Alexandra, aki azt is kifejtette, nem osztozik édesapja, Oszter Sándor vagyonában.

“A gyermekem apja bohém ember volt, de én szeretek tervezni. Számomra fontos a tudat, hogy ki tudom fizetni a jövő havi számlákat. Talán senki nem gondolná, pedig vannak sárgacsekk-gondjaim. Sokan azt hiszik, hogy azért, mert oda születtem, ahova, nekem semmit nem kell tennem. Van egy kis kétszobás lakásom, ott nevelem a gyermekemet, és a fizetésemből élünk. Nincs semmiféle szponzorálás, de nyilván nem hagyná az apám, hogy éhen vesszünk. Nekem is mindenért meg kell dolgoznom.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik