Szórakozás

Még mindig tart az Oszter elleni nyomozás

A 65 éves színész még februárban okozott jelentős kárt az egyik bevásárlóközpont parkolójában, miután a vádak szerint ittasan vezetett. Az ügyet még mindig nem zárták le.

Oszter Sándor közel egymillió forintnyi kárt okozott néhány hónapja, de tagadja, hogy ittas vezetése okozta volna a bajt, annak ellenére, hogy az eset után 2,17 ezrelék véralkoholszintet mértek nála. A művész azt állította, hogy csak a baleset után fogyasztott alkoholt. Éppen ezért nem hajlandó bírságot fizetni, így még nem sikerült megegyezésre jutni a plázával sem.

“Azért nem került sor erre, mert ez a kötelező biztosító kötelessége. Oszter Sándor megtette, amit kellett. Megadta a MOM Parknak a biztosítási adatait” – árulta el a Blikknek Oszter jogi képviselője, Balogh Gábor, aki azt is elárulta, hogy a rendőrség meghosszabbította a nyomozást, így nem tudni mikor zárulhat le az ügy.

Fotó: RTL Klub

Amíg tart az eljárás, a színész kénytelen tömegközlekedést igénybe venni, ugyanis jogosítványát is elvették ez időre.

“Amíg le nem zárul a nyomozás, addig bevonták a jogosítványát. De ez csupán egy ideiglenes intézkedés. Ha megy valahova, megoldja tömegközlekedéssel. Legszívesebben egyébként busszal közlekedik. Ha nagyon siet vagy valami fontos elintéznivalója van, akkor pedig taxival utazik” – mondta Balogh.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik