Szórakozás

Otthonában sem látják szívesen Curtist

A barátnőjét ököllel verő rapper szíve hiába húz Újpesthez, baklövése miatt már ott sem tartanak igényt fellépésére.

A focistából lett zenész, Curtis élete talán legnagyobb hibáját követte el, amikor fejét elvesztve ököllel támadt barátnőjére. Erőszakos viselkedése még rajongóiból is ellenszenvet váltott ki, és jó néhány lehetőségnek búcsút inthet emiatt. A TV2 Édes Élet című produkciója már biztosan nem kíván foglalkozni Majka zenésztársával, de úgy tűnik, a közös koncertek is veszélybe kerültek. Majka tegnap még cáfolta, hogy az incidens miatt bármelyik koncerthelyszín is törölte volna meghívását, de állítólag mégsem marad következmények nélkül a verekedés.

Az újpesti városvezetés már évek óta a Városnapok rendszeres fellépőjeként gondolt Curtisre, hiszen a 25 éves rappert minden ide köti. Barátnője bántalmazása után azonban megváltozott a helyzet.

“A programot hónapokkal ezelőtt állították össze a szervezők, a plakátok, szórólapok is hetekkel ezelőtt elkészültek. Azonban Curtisről két napja felröppent hírek miatt nem történt meg a szerződés aláírása. Így a rapper nem lép föl az Újpesti Városnapok idei rendezvényén. A szervezők már más fellépőkkel tárgyalnak” – áll Nagy István alpolgármester hivatalos közleményében.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik