Szórakozás

Majka kiáll nőverő zenésztársa mellett

A rapper nem hagyhatta szó nélkül a Curtisről megjelent híreket, barátja védelmére kelt.

Hétvégén derült ki, hogy Curtis súlyosan bántalmazta barátnőjét, amit később el is ismert és elmondta, sajnálja a történteket. Azóta több pletyka is szárnyra kelt, mi szerint a 25 éves újpesti rappert verekedése miatt kitették az Édes Életből és miskolci koncertjét is lemondták.

Majka, aki éppen családi nyaralását tölti megpróbálta tisztázni a helyzetet közösségi oldalán. Elmondta, hogy a TV2 realityjével eleve nem is állt szerződésben a barátja és elismerte, hogy a történtek fényében valószínűleg már nem is fog, annak ellenére, hogy a többi szereplő se makulátlan.

“Halkan jegyzem meg egy kicsit álszentnek tűnik nyilatkozni azok fényében, hogy a műsor hemzseg azoktól az emberektől, akik sikkasztási, adócsalási, kábítószeres vagy más ügyek miatt kerültek már a bíróság látókörébe. Csak nekik annyi vér se volt a pucájukba hogy beismerjék” – írta a zenész, aki azt is határozottan állítja, hogy koncertjüket ő maga mondta vissza, mivel jelenése van a TV2 élő felvételén.

 Fotó: Facebook

A közelgő Sztárban Sztár ítésze végül elmondta, Curtisszel való barátsága és munkakapcsolata továbbra is töretlen.

“Tudom, kicsit furcsának tűnik a média világában, de a mi kapcsolatunk nem érdekkapcsolat, hanem barátság! A barátok pedig akkor is segítenek egymásnak, mikor baj van. Curtis a legtehetségesebb fickó, akivel együtt dolgoztam az elmúlt 12 évben, egy forróvérű, de tiszta szívű fiú! Amit tett elítélendő és nem helyes, de én, aki Bettivel való kapcsolatát másfél éve ismerem, egész más szemszögből látom ezt az esetet.”

Az X-Faktor utolsó szériájának két fiatal versenyzője egy párt alkot! IDE kattintva megtudhatja kikről van szó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik