Szórakozás

Nem kell a TV2-nek a menyasszonyát bántalmazó Curtis

Nem lesz édes az élet a rappernek; a csatorna nem foglalkoztatja, miskolci koncertjét pedig lefújhatják a nőverés miatt.

Ahogy már írtunk róla, Curtis barátnője hatalmas monoklit visel a szeme alatt, amit állítása szerint a rapper ütése nyomán szerzett.

A Bors információi szerint Curtis ezzel a viselkedéssel egy komoly ajánlattól is elesett, ugyanis szerepet kaphatott volna az Édes Életben, amit a történtek után a csatorna visszamondott.

“Korábban valóban folytak tárgyalások a szereplésével kapcsolatban, a napvilágot látott hírek miatt azonban ezek lezárultak. Mellékszereplőként két adásban láthatják a nézôk, de ezek felvétele az eset előtt történt. Önálló szereplőként azonban, illetve a továbbiakban mellékszereplőként sem lesz a műsorban” – mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Netes kommentekre hivatkozva a lap azt is tudni véli, hogy Miskolcon nem kívánatos lett a rapper, így ott tartandó koncertje is veszélybe kerülhet. A lap Curtis zenésztársát, Majkát is szerette volna megkérdezni az üggyel kapcsolatban, de ő jelenleg családjával külföldön nyaral.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik