Szórakozás

Rajongóknak üzent Bajor Imre felesége

Ildikó köszönetet mondott mindenkinek, aki szerette férjét. Ettől a szeretettől őrizte meg optimizmusát a végsőkig.

A szerdán elhunyt Bajor Imre felesége, Ildikó a legmélyebb szomorúságában is próbál erős maradni, tegnap már a temetést intézte, de az ügyvédjén és a Blikken keresztül üzent azoknak, akik az elmúlt időszakban aggódtak, imádkoztak a Kicsihuszárért.

“Köszönöm az igaz barátoknak, hogy végig segítettek és mellettünk álltak a legnehezebb időszakban. Köszönöm az embereknek, hogy szerették Imrét. Ő ezt végig érezte, tudta, emiatt dolgozott, amíg tudott, még betegen is. Ettől a szeretettől őrizte meg optimizmusát a végsőkig.”

Mint kiderült, Imre az előző hét végén még otthon volt, a gyerekei a nyáron vele tölthettek néhány napot, sőt a kínai kezelésre is elkísérte Marci fia. A törékeny asszonynak látszó Ildikó fantasztikus erővel adott hitet, energiát Imrének, hogy szinte az utolsó pillanatig humorral és méltósággal legyen képes végigcsinálni élete legnagyobb csatáját.

Bajor Imre felesége a lapnak nem azt kommentálta, hogy a köztévé egyetlen híradójába sem fért bele Bajor Imre halála. Ők ezt elképesztő módon azzal indokolták, hogy a művész nem volt Kossuth-díjas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik