Szórakozás

Bereczkit választotta Szinetárék közös menedzsere

A sztárpár nemcsak a magánéletben, hanem zenei pályáján is külön utakon folytatja. Eddigi segítőjük az énekessel közös vállalkozásba kezd.

Az elmúlt nyolc év egyik utolsó közös pontjaként a menedzserükön is osztozkodni kényszerült Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A nagy meglepetésre különváló álompár közös koncertezésének is vége, utolsó fellépésük szeptember 20-án lesz.

A páros nagy sikerének hátterében menedzserük, Ferenczi Orsolya is ott állt, aki ezentúl csak Bereczkivel folytatja tovább a munkát, még közös vállalkozásba is kezdenek. A menedzser a Dórával való “szakításáról” a Borsnak azt nyilatkozta, hogy vannak helyzetek, amikor el kell engedni egymás kezét.

“Most mi is ezt tesszük, de csak szakmailag. És pontosan azért, hogy a barátságunk megmaradjon. Mindenkit megnyugtatunk, hogy a legnagyobb békében, szeretetben az elmúlt éveinkhez és sok-sok közös sikerünkhöz méltóan tudjuk elengedni egymást” – mondta el Orsolya. A nemrég kínos szópárbajba keveredő Szinetár Dóra pozitívan néz a jövőbe:

“Új kihívások elé nézek. Tele vagyok tervekkel és munkákkal, többek között a Juventus Rádióban lesz dalpremierem augusztus 22-én, utána pedig próbálni kezdek Csemer Géza Cigánykerék című darabjában.”


Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik