Szórakozás

Korda Györgyék visszavágtak Szinetár Dórának

Az énekesnő Mokkában tett nyilatkozata előtt értetlenül áll a zenész házaspár.

Szinetár Dóra exférjétől, Bereczki Zoltántól a színpadon is készül különválni – amint ezt már mi is megírtuk. Ahogy arról is beszámoltunk, az énekesnő igen érdekes megjegyzést tett a TV2 reggeli műsorában, miszerint nem szeretne a Balázs Klári-Korda György páros sorsára jutni, ezért inkább még most befejezi a volt férjével való közös fellépéseket.
Dóra szavait nem vették túl jó néven a netes kommentelők, és maga az említett pár sem, most a Borsnak reagáltak is a fent említett megjegyzésre.

“Szerintem Szinetár Dóra nem ezt akarta mondani, rosszul fejezte ki magát. Pontosan milyen szempontból nem akar a sorunkra jutni? Az életben, amiben 34 éve boldogan együtt ­vagyunk? A sikerben, hogy az 55. jubileumi évben is húsz telt házas koncertet adtunk? Hogy harmincötször léptünk fel csak az USA-ban, harmincötször Kanadában, tízszer Ausztráliában, és a világ minden pontján koncerteztünk már együtt? Vagy nem akar olyan szegény lenni, mint mi, akiknek házuk, szállodájuk, pókerklubjaik vannak? Félreértést gyanítok, nem hiszem, hogy ezt ne akarná” – mondta el Korda György, aki egyáltalán nem bánja, hogy neve összeforrt Klárikáéval.

Fotó: TV2 

“Én huszonnégy évig énekeltem Klárika nélkül. Ebből tizenöt évig az ország legnépszerűbb énekese voltam, vagy száz slágert tudnék említeni abból az időszakból. Legalább négymillió lemezt eladtam, különböző nemzetközi fesztiválokon hét különböző országban hoztam el az első helyet, a magyar táncdalfesztiválokon három legjobb előadói és három közönségdíjat szavaztak meg nekem, és még sorolhatnám. Csak ezek után kerültem bele a duóba, azáltal, hogy beleszerettem Klárikába. Mi a mai napig is inspiráljuk egymást, arról nem is beszélve, hogy nálunk nincsenek képességbeli különbségek. Szerintem Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt. Kívánom, hogy ne legyen igazam ” – mondta a táncdalénekes, akinek felesége is elég keményen odamondott Szinetár Dórának:

“Dórit nem fenyegette az a veszély, hogy túl szorosan összeforr a neve Zoliéval. Azért ahhoz nagyon sokat kell dolgozni, és őszintének kell lenni a színpadon. Nem gondolom, hogy mi jó példák voltunk számára, mert amit mi csinálunk, az valóban egyedi, egy férfi és egy nő kapcsolatáról szól.(…) Nem tudom, Dóri miért nem akar a mi sorsunkra jutni. Nem tartom olyan rossznak a mi sorsunkat, sem érzelmileg, sem művészileg, sem anyagilag. Azt gondolom, cserélnének velünk egy páran” – fejtette ki véleményét Klárika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik