Szórakozás

Bagi Iván is beleszólt a Szinetár-Korda csipkelődésbe

A humorista nem bírta magában tartani véleményét, azzal kapcsolatban, amit Szinetár Dóra a napokban nyilatkozott a Korda György-Balázs Klári párosról.

Szinetár Dóra egyetlen kijelentése miatt magyarázkodhat már napok óta. A színésznő és ex-férje, Bereczki Zoli a színpadon is válnak, ugyanis Dóra nem szeretne a Korda házaspár sorsára jutni. Ez volt az a mondat, ami sokak fülét megütötte. Kordáék kikérték maguknak, most pedig Bagi Iván is közbeszólt, aki szerint Dóri egyedül nem lesz túl sikeres.

“Megdöbbentem, kollégákról nem szoktunk rosszat mondani. Megvédem a Korda–Balázs házaspárt, őket egy egész ország ismeri és szereti, igazi legendák. Mi Olivérrel együtt vagyunk jók, és Dóri is igazából Bereczki Zoltánnak együtt jó. Tud-e valaki mondani közös slágerüket? Nem. Ezt valószínűleg ő is tudja, és zavarja. Bár nagyon tehetséges, Dóra külön már nem annyira jó, mint Zolival” – fejtette ki véleményét a humorista a Borsnak.

Iván szerint a színésznő nagyon csúnyán viselkedett, amiért bocsánatot kellene kérnie. “Dóri rendkívüli módon tiszteletlen, pökhendi és lekezelő volt velük szemben. Így nem lesz szimpatikus a közönsége számára, a publikum ezt nem szereti. Nem értem, miért mondta ezt. Ezt abszolút barátilag, építő jellegű kritikával mondom neki, mert ebből többet tanul, mintha dicsérnénk. Kívánatos lenne, hogy bocsánatot kérjen. Dóri, ez öngól volt. Legalább a kollégáinkat tiszteljük.”

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik