Szórakozás

Szinetár Dóra: Úgy neveltek, ne szóljak be senkinek

Az énekes-színésznő Facebook-oldalán reagált Korda Györgyék felháborodására.

Szinetár Dóra Mokkában tett nyilatkozata, miszerint nem szeretne Kordáék sorsára jutni, igen nagy port kavart. Balázs Klári és Korda György értetlenkedve nyilatkozott az elhangzottakkal kapcsolatban. Szinetár Dóra közösségi oldalán reagált a kényes szituációra.

“Kedves Mindenki! Bár nem szokásom a sajtóban megjelent cikkekre itt (vagy bárhol) reagálni, most mégis megteszem. Szüleim úgy neveltek, és ehhez 37 éve tartom magam, hogy ne bántsak senkit, ne “szóljak be” senkinek.
Most sem tettem. Ha valaki veszi a fáradtságot, és visszanézi a TV2 Mokka című műsorának múlt keddi adását, az láthatja, hogy nem negatívan beszéltem a Korda György-Balázs Klári házaspárról, hanem Vujity Tvrtko kérdésére válaszolva annyit mondtam, nem szeretnénk (Bereczki Zolival) hasonló “egymás-nélküliséget nem ismerő” helyzetbe kerülni.

Azt is elmondtam, és továbbra is fenntartom, hogy szeretem és tisztelem Korda Györgyöt és Balázs Klárit, és semmiképp sem szerettem volna őket (sem) megbántani. Jelen történet -mint az elmúlt években oly sok más is- a bulvársajtó által felfújt, rosszindulatú próbálkozás, semmi több. És nem összeegyeztethető sem az erkölcsi normával, ami szerint élek, sem a világnézetemmel. Ezt most fontosnak tartottam elmondani” – írja Dóra, akinek rajongói féltik az énekesnőt a további támadásoktól.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik