Szórakozás

Benyugtatózta magát Gáspár Győző

Nyugtatók és altatók káros használata miatt három napig kezelték a showmant a Merényi Gusztáv kórházban.

A TV2-től való kirúgása óta ráirányult a figyelem Gáspár Győzőre, de mintha ezt ő maga sem bánná. Ugyanis most a Blikknek juttatta el azt a zárójelentést, ami az ominózus eset utáni kórházi kezelése alkalmával keletkezett.

Az orvosi dokumentum szerint Győzikét az addiktológiai rehabilitációs osztályon kezelték, ahol az elvégzett vizsgálatok nyugtatók és altatók káros használatát, bipoláris zavar tüneteit, valamint érzelmi funkciók és napi rutinfeladatok elvégzésének enyhe problémáját állapították meg. Tehát a showman teletömte magát nyugtatókkal, de szervezete nem a megfelelően reagált a szerekre, ahogy az ebben a videóban is látszik. A zárójelentés arra is magyarázatot adhat, miért kerülnek napvilágra egymásnak kissé ellentmondó nyilatkozatok is a veszekedésről, mivel azt írják: “Megjegyző és megőrző emlékezete főleg a közelmúlt eseményeire károsodott.”

Fotó: Facebook 

Hogy miért látta ennyire fontosnak az intelligenciaközpont nyitását tervező Győző ezt az orvosi papírt a nyilvánosság elé tárni, egyelőre nem derült ki. Viszont további érdekességként megjegyezzük, hogy Facebook-oldalán két napja Győzi még az ország elhagyását emlegette:

“Úgy döntöttünk a családdal hogy a napokban ért jogtalan atrocitások véget, kicsit itt hagyuk szeretet országunkat. Szükségem van rá nem érzem jól magam, sem én sem a családom. Nem tettem semmit még is bántva vagyok, nem bírják az idegeim! Sajnálom és elnézést mindenkitől, de most elutazunk és nem leszek, leszünk elérhetők. Nemsokára jelentkezem! Csók mindenkinek” – írta csütörtök este, de közösségi oldalán azóta is folyamatosan jelennek meg újabb posztok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik