Szórakozás

Visszamenne az RTL-hez Gáspár Győző?

Az RTL Klub folyosóján pózolva fotózták a TV2-től kirúgott showmant.

Gáspár Győzőre úgy látszik  inspiráló hatással volt a TV2-vel való kínos incidens. Hiszen azóta nincs nap Győzike nélkül; hol magyarázkodik, aztán tízmilliós sportkocsikkal villog, máskor pedig intelligencia-központ nyitását tervezgeti. Legújabban pedig egykori anyacsatornája, az RTL Klub folyosóján fotózkodik, ami rögtön felveti a kérdést: vajon az Ördög Nórát elveszítő csatorna újra foglalkoztatná egykori showmesterét? A lenti képhez Győzike a „Jönnek az új idők! Változtatni kell pár dolgon!” feliratot illesztette, ami szintén elég sokat elárulhat.

A Bors rá is kérdezett az érintetteknél, hogy várható-e valami bejelentés Győzi visszatérésével kapcsolatban: “Egy dolog biztos: mindig tudok újat mutatni, és most is erre készülök. Gáspár Győző van, volt és lesz is. És továbbra sem tervezi, hogy nőt üssön meg. Egyébként való igaz, a TV2-től felhívtak, és bocsánatot kértek, mondván, a közleményük rosszul ment ki, nem ütöttem meg senkit sem. Nekem elismerték, a nyilvánosságnak erről nem szóltak” – mondta el Győző a lap megkeresésére.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója így nyilatkozott: “Nagyon sok mindenkivel találkozom nap mint nap, de nem áll szándékomban a sajtóban kitárgyalni ezeket a találkozókat. Ha lesz bejelentenivalónk, majd megtesszük.”

A TV2 pedig nem kíván módosítani közleményén, álláspontjuk továbbra is változatlan Gáspár Győzővel kapcsolatban.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik