Szórakozás

Benkő mégis perel és ügyvédet vált

Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy az Omega billentyűse békejobbot nyújtott az őt megverő taxisnak. Újdonsült jogi képviselője azonban közölte, folytatódik az eljárás.

Benkő László a múlt héten, egy magazin hasábjain békült ki az indulatos taxissal, aki őt és zenésztársát, Debreczeni Ferencet helyben hagyta. Tette nemtetszést váltott ki kollégáiból, most azonban kiderült, mégsem szent a béke.

A zenész ügyvédje, dr. Nagy Gábor levélben közölte a Borssal, hogy Benkőnek sem jogában, sem érdekében nem áll, hogy leállítsa a verekedő taxissal szemben indult pert. Eközben dr. Futó Barnabás, aki korábban már nyilatkozott az ügyben, mint az Omegás védője a napilaptól értesült arról, hogy a billentyűs lecserélte.

“Nagyon régóta, 1982 óta ismerjük egymást Benkővel és a többi taggal. Az Omegát, mint céget még én alapítottam. Az együttes tagjaival szinte családtagok vagyunk. Nem tudtam, hogy Benkő a továbbiakban nem kívánja, hogy képviseljem, ez engem meglepetésként ért, ugyanis az ominózus nap hajnalán Laci felhívott, elmesélte, mi történt, és arra kért, járjak el az ügyében” – mesélte dr. Futó Barnabás.

Akikkel csak a baj van

Ezekkel a popsztárokkal csak a baj van: Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers énekese nemrég mindenáron be akart hatolni abba a hotelbe, ahol épp megszállt a Rolling Stones – és a biztonsági őrök nem nézték jó szemmel a dolgot. No de Kiedist sem kellett félteni.

Ezekkel a taxisofőrökkel csak a baj van. A ragyogó tehetségű Eddie Cochrant 21 évesen veszítette el a világ, a C’mon Everybody előadója-szerzője egy taxiban ülve szenvedett halálos balesetet.

Úgyhogy énekeljük együtt Lenny Kravitz-cel:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik