Szórakozás

Eltartási szerződésből lett sportkocsija Gáspár Győzőnek

A botrányairól és NAV tartozásairól is híres showman megmagyarázta, honnan telik neki luxusautókra.

Ahogy már megírtuk, a TV2 által kirúgott Gáspár Győző egy Porschét ajándékozott nagylányának, és saját garázsában is áll egy hófehér járgány az említett típusú autóból – ez ki is derül Facebookra feltöltött fotóiból. A kommentelők persze nem feledték a család NAV tartozását; Győzi most a Blikknek elmesélte, miből tudott ennyit költeni, és hogyan törleszti eddig be nem fizetett adósságát.

” Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána. A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem” – mondta Győző.

“Az adósságunkat még mindig törlesztjük, de havi részletfizetésben egyeztünk meg, ami 76 hónapon keresztül havi 416 ezer forintot jelent. Ha ezt nem fizetem be, börtönbe kerülünk ” – állítja továbbá Győzike.

Fotó: Facebook

A legrosszabb kifogások

Egyesek olykor hülyének néznek mindenkit és nevetséges indokokat találnak ki arra, hogy miért is történt, ami történt…

Tracy Nadine Ellenburg azt gondolta, meg kéne látogatni valakit, így részegen elkötött egy lovat valahol Dél-Karolinában. A részeg nő később azzal védekezett, hogy nem is ő, hanem lopott lova részeg – a rendőrök megértően bólogattak…

Egy nő Minnesotában épp lefektette a gyerekeit, amikor zajra lett figyelmes. Lesietvén a nappaliba két feketébe öltözött alakot pillantott meg, ahogy cipelik ki a lakás értékeit az ablakon. A rablók igazi profik voltak: biciklivel próbálták meg elvinni a szajrét: számítógépeket, tévét, ilyeneket… Amikor a rendőrség elfogta őket, azzal védekeztek, hogy a ház a tudomásuk szerint ún. szabad ház volt: olyan ingatlan, amelyből a tulajdonos hirtelen elköltözött, otthagyván ingóságait, így azok szabad prédát képeznek. A rendőrség valahogy nem hitt nekik.

Thomas Stroups ohiói lakos is felöntött a garatra, majd az utcán randalírozott, provokálta az embereket. A rendőrök furgonjában találtak rá kiütve, hangosan horkolva. Amikor felébredt, előadta, hogy Németországban megharapta egy farkas, úgyhogy minden teleholdkor szó szerint kijön belőle az állat – vérfarkassá változik. A valóság annyiban volt prózaibb, hogy Németországban Stroup szintén többször itta ájultra magát – a vámpírfertőzött német farkasok meséjét valahogy nem hitte el senki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik