Szórakozás

Győzike milliókat vert el pár nap alatt

Hiába a showman és a TV2 közötti botrány, Győzike nem fogja vissza magát. Úgy tűnik továbbra is megengedheti magának a fényűző életet.

Bombaként robbant a hír, hogy Győzikét kirúgták az Édes Életből, amiért bántalmazta a szerkesztőt. Győző természetesen tagadta a dolgot, a sok stressz miatt pedig még kórházba is került. Azóta azonban újra otthon van, videofelvétellel bizonyítja ártatlanságát és még arra is jut ideje, hogy lányaival ünnepeljen.

 Fotó: Facebook

Győzikét valószínűleg nem vágta földhöz elbocsájtása, hiszen kisebbik lányának, Virágnak egy luxushotelban rendezett ünnepséget 12. születésnapjára és az ajándékokat sem aprózták el. Gáspár Evelin pedig még jobban örülhetett, hiszen ő egy Porschét kapott édesapjától, mindezekkel pedig közösségi oldalukon dicsekedtek el.

Győzőnek tehát minden bizonnyal jócskán van még mit a tejbe aprítania, hiszen most újítja fel házát, saját templomot építtet kertjébe és nagylánya külföldi tanulmányait is ki kell fizetnie, aminek költsége szintén több millió forintra rúg majd.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik