Szórakozás

Győzike állítja: videó bizonyítja az ártatlanságát

Biztonsági kamerák felvételeivel igazolná Gáspár Győző, hogy nem ütötte meg a TV2 munkatársát.

Mint megírtuk, szerdán Gáspár Győzőt azonnali hatállyal rúgta ki a TV2, mert állítólag megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. A showman ezután teljesen kikészült, és kórházba került a történtek miatt. Aztán amikor kijött, elkezdett bizonyítékokat gyűjteni arra nézvést, hogy ő igazából nem bántott senkit.

“A mai nap megkaptam 2 db kamerafelvételt, kétféle állásból! Oktogonon egy utcasarok és egy üzletből, amit telefonnal vettek fel és most feleségemmel itt vagyok az ügyvédi irodában, együtt nézzük, ezt a felvételt, de olyannak nincs nyoma, hogy én megütöm őt! Annyit látszik, hogy az alaphangom magasabb a megszokottnál! Nemcsak vele, de én mindenkivel ilyen hangnemben veszekszem! …Ha kész az anyag, mindenki láthatja… Tudom, hogy személyiségi jogokat fogok sérteni, ha nem takarom ki a V. arcát, de nem érdekel, mert olyan sms-ket kaptam, hogy olyan vagyok mint Damu Roland! Már a korházban is így kiabáltak rám” – posztolta Facebookjára Győzike.

Közben a showman testvére, Zsolti a Blikknek elmondta, a héten döntést fog hozni azügyben, hogy szolidaritást vállal testvérével, vagy ő továbbra is forgat a TV2-vel. Egy biztos: a csatorna hivatalosan is közölte, hogy “nem zárja ki a közös munka lehetőségét a család többi tagjával”.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik