Szórakozás

Cristofel újabb pénzes barátnőtől vált meg

Az egykori valóságshow szereplő nem tud megmaradni egyetlen kapcsolatában sem, hiszen a lányok előbb-utóbb ráunnak arra, hogy anyagilag támogassák a kubait.

Cristofelnek meg van a zsánere. Csinos fiatal “modellek”, akiknek meg van tömve a zsebük. Az egyetlen kivétel eddig az énekesnő Gigi volt, bár a melegprosti botrányba keveredő vv-snek mellette sem kellett szűkölködnie az anyagiakban. A nőverő szélhámos azonban megcsalta idősebb párját, de már annak a kapcsolatnak is vége.

“Cris nincs már együtt a lánnyal. Beában csak a pénzt látta, villogni akart az autójával, és megmutatni volt párjának, Giginek, hogy ő mindenkinek kell. Nem tartott sokáig a kapcsolatuk, a lány ráadásul nem sokkal később ki is ment Miamiba dolgozni. Eleinte nagyon odavoltak egymásért, teleírogatták üzenetekkel egymás üzenőfalát a Facebookon, így bukott le Cris Gigi előtt, aki még a lányt is megkereste, hogy mi van köztük. Akkor még Bea kitartott Cristofel mellett, de már vége mindennek köztük” – árulta el a Blikknek egy ismerős.

Vajon mikor talál magának újabb áldozatot Cristofel?

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik