Szórakozás

Cristofel nem szeretne dolgozni, inkább fizetne

A magát kubai macsóként emlegető valóságshow-hős egykori villaszerelme helybenhagyása okán kapott 300 óra közmunkát, amit nem akar ledolgozni.

Cristofel állítása szerint már megkomolyodott 14 évvel idősebb barátnője oldalán, akinek jelenlegi munkáját is köszönheti. Éppen ezért nem akarja drága idejét a közmunkára fecsérelni, inkább pénzbírságot fizetnének helyette.

“Sajnos nem az én hibám, nem jelölték meg eddig a helyet, ahol el kell kezdenem a munkát. Annyit tudok, hogy több terület is szóba kerülhet, esetleg óvodában kerítésfestés, iskolában, vagy közparkban kertészkedés, öregek otthonában idősek gondozása, vagy kórházi kisegítés, amire rámegy a nyaram, mert hetente pár alkalommal, napi négy-hat órát kellene dolgoznom. Ehhez jön még a helyszínre utazás. Ha lehet, a párommal megpróbáljuk pénzzel megváltani a közmunkát. Nem azért, mert meg akarnám úszni, csak lett közben egy munkahelyem. Élettársam, Gigi ismerőse ajánlotta fel, hogy cégében értékesítő menedzserként foglalkoztat. Tetszik is a munka, már a betanulásnál tartok és nem venné ki magát jól, ha rögtön hiányzásokkal kezdenék” – mesélte Cristofel a Blikknek.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A lap egy ügyvéd véleményét is kikérte az esettel kapcsolatban, aki elárulta, hogy ilyen esetben nincs lehetőség arra, hogy pénzbüntetéssel váltsák ki a közmunkát. Amennyiben azonban a munkát nem kezdik meg, a bíróság börtönbüntetésre is válthatja az ítéletet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik