Szórakozás

Pataky Attila halottlátóhoz fordult segítségért

Az énekes két hete veszítette el édesanyját, akinek a hiánya hatalmas űrt okozott. Egy spirituális szertartáson azonban még egyszer beszélhetett vele.

Pataky Attilának már több hihetetlen kalandja is volt az ufókkal, ezért az sem meglepő, hogy képes volt a túlvilággal is kommunikálni, persze ehhez egy kis segítségre is szüksége volt. Az Edda frontembere úgy érzi, szüksége volt arra, hogy elbúcsúzhasson édesanyjától, így már nem nyomasztja a gyász. Azt is részletesen elmesélte, hogy mit üzent neki elhunyt szerette.

“Valaki felhívta a figyelmemet, hogy valójában ismerek egy hölgyet, aki halottlátó és még hét napon belül is voltam. A hetedik napon ott voltam nála és tudtunk még egyet az édesanyámmal kommunikálni. Boldogság volt számomra, hogy elmondta: ‘Kisfiam, úgy van, ahogy mondtad, tényleg a 30 éves testemben vagyok, és minden úgy van, ahogy azt a fejemben megteremtem. A testvérem várt, itt vannak a barátaim és mindent köszönök. Szeretlek’ és küldött nekem egy ölelést” – mesélte Pataky az RTL Klub reggeli műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik