Szórakozás

Patakynak megterhelőbb a hitele, mint édesanyja halála

Az Edda frontemberét sorra érik a csapások az elmúlt hónapokban, de azt mondja, mind közül a legnagyobb problémát a devizahitele okozza.

Pataky Attila egy hete veszítette el 91 éves édesanyját, akinek hiányát könnyebben fel tudja dolgozni, mint 45 milliós hitele egekbe szökött törlesztőrészleteit. Az énekest a Mokka hívta vendégül, ahol gyorsan túllépett magánéleti tragédiája fájdalmán, majd hosszasan részletezte banki ügyeit.

“Két tragédia árnyékolta be az életemet az elmúlt hónapokban. Az egyik az édesanyámnak a betegsége, ami aránylag gyorsan zajlott, két hónap alatt, de bármilyen furcsán hangzik ez a kisebbik tragédia, hiszen erre számíthattunk és el tudtunk búcsúzni. Ettől sokkal nagyobb görcsöt okoz a svájci hitel.”

Pataky már korábban is kijelentett, hogy a banki bűnözés áldozata lett, és számításai alapján 5 millió járna neki vissza abból a húsz évre felvett hitelből, amit 2008-ban folyósítottak neki. Az énekes éppen ezért már egy éve perli a bankját, amit egyszerűen egy parazita, arctalan nagyhatalomnak nevezett. Pataky kezdetben még csak havi 190 ezer forintot fizetett, de törlesztőrészletei lassan elérik a félmilliót, amit uzsorakamatnak titulált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik