Szórakozás

Nem érti Soma a szelfizőket

A Mamagésa Facebook-oldalán fejtette ki véleményét a mindent elborító önfotókról.

Soma, akárcsak legutóbbi Ének Iskolájáról kifejtett véleményében, most sem nagyon kertelt, helyesebben ezúttal inkább értetlenségét fejezte ki a mindenhonnan szelfiket posztolókkal kapcsolatban.

“Nagyszerű, hogy sokan átadják az élményeiket itt a fb-on, viszont amikor már azt látom, hogy az adott esemény alatt az illető egy csomó képet kirak, felmerül bennem a kérdés: nem jó ott lenni? Fontosabb a visszajelzés, megfelelés, mint a pillanatot egész lényével átélni? Egy kép kirakása AZZAL JÁR, HOGY: felvétel, pózolás, átküldés, like-ok, kommentek nézése, mindez ELVISZ A JELENBŐL. NEKEM EZÉRT NAGYON FURA AZ, HA VALAKI EGY NYARALÁS, UTAZÁS, ÉLMÉNY SORÁN SOKAT FB-OZIK, sokat posztol. Valójában nem a jelenben van az illető. Vajon miért? Ennyire fontos neki a visszajelzés?
A másik fura, amikor felnőtt emberek (ráadásul sokszor még csúnyácskák is…) rendszeresen tolják magukról a szelfiket. Az, hogy egy kamasz szelfizik, érthető. (Főleg, ha önbizalom hiányos, ami nem ritka ebben az életszakaszban.)
No, mindegy. Mindegy úgy van rendjén, ahogy” – írja Soma, akinek bejegyzését máris sokan lájkolták a közösségi oldalán.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik