Szórakozás

Varga Viktor szerint 2 perc is elég a jó szexhez

Az énekes úgy gondolja, ha meg van a szenvedély, akkor 120 mp is elegendő a kielégüléshez. Az egyetlen szerencséje, hogy párja is hasonlóképp gondolkodik.

Egy amerikai felmérés szerint a férfiak felének mindössze két percre van szüksége ahhoz, hogy elérjen a csúcsra, Varga Viktor pedig csak megerősíteni tudta ezt az eredményt.

“Van benne igazság, hiszen ha két ember tényleg nagyon-nagyon szerelmes egymásba és fantasztikus nagy izgalmi állapotot tudnak csiszolni egymás között, akkor bőven elég a két perc, és nem csak a férfinak, hanem a nőnek is” – állította az Aktív kamerái előtt Viktor, aki partnere kérésére benne lenne egy édeshármasban is.

Mondjuk, arra kíváncsiak lennénk, hogy két nővel mennyi idő alatt végezne. Az énekesnek mindenesetre szerencséje van, hiszen menyasszonya, Cinthya se szereti elhúzni a dolgokat.

“A férfiak azt gondolják, hogy annál menőbbek, minél tovább tudják ezt húzni, akár 40 percig is, viszont mi nők ezt csak úgy hívjuk, hogy reszelés és egyáltalán nem jó nekünk és a végén már fáj és kellemetlen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik