Élet-Stílus

Megnagyobbította péniszét, mert „szörnyet” akart a nadrágjába +18

A brit férfinak több mint 20 centis méretével már a beavatkozás előtt sem volt különösebb oka panaszra.

Miközben a férfiak egy jelentős része bőven megelégedne már a 20 centis mérettel is, Billy-Tom O’Connornak ez nem volt elég. A brit férfi aki elmondása szerint néhányszor már megfordult felnőtt filmes körökben is, úgy érezte, hiába áldotta meg a természet átlagon felüli mérettel, neki ennél is nagyobbra van szüksége.


Azt mondja, a saját örömére feküdt kés alá
Képek forrása: ITV 

Legalábbis erről beszélt az ITV csatorna This Morning című reggeli műsorában, ahol elárulta azt is, főleg azért vállalkozott a pénisz nagyobbító beavatkozásra, mert egy igazi „szörnyet” szeretett volna a nadrágjában tudni. Az eljárást egyébként, amire Billy-Tom vállalkozott, férfi intimplasztikának hívják, és lényege, hogy altatás közben a hímvessző bőre alá a testből leszívott zsírt injekcióznak. A beavatkozással az orvosok többnyire nem a pénisz hosszán, hanem a vastagságán tudnak változtatni.


Az egyik műsorvezető demonstrálja a férfi erektált péniszének méretét 

Hogy mégis miért csinálta? Nos, ezt a kérdést a This Morning műsorvezetői is feltették a férfinek, aki elmondta, saját örömére feküdt műtőasztalra. Mint mondta, tisztában van azzal, hogy a nők egy része tart a hozzá hasonlóan jól „felszerelt” férfiaktól, ám eddig csupán kétszer fordult elő, hogy partnernője kategorikusan kijelentette, hogy nem kér az aktusból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik