Szórakozás

Visszatér a Fresh

A 90-es évek népszerű lánycsapata, Andi és Viki retro együttesként tér vissza. Azt remélik új daluk lesz a nyár slágere.

A Fresh lányok abban bíznak, hogy ismét a zeneipar sűrűjében kötnek ki. Az RTL Klub reggeli műsorában azt is elmondták, hogy valójában sose oszlottak fel, csupán háttérbe szorult az együttes, miután mindketten civil munkát vállaltak.

“15 évig mi aktívan szerepeltünk a médiában, aztán ez szépen lassan elült. Egyébként sohase hagytuk abba, tehát jártunk fellépni, csak nem olyan intenzitással, mint azelőtt és nem készítettünk új dalt. Mindketten vállaltunk civil munkát. Én például egy évig dolgoztam egy állatgyógyászati cégnél, amit imádtam, de most két hónapja elváltak az útjaink, már csak azért is, mert eszméletlenül sok megkeresésünk van és nem tudtam volna összeegyeztetni a kettőt” – mesélte Andi, aki korábban azt is elárulta, hogy annak idején minden megkeresett pénzüket elszórták.

A formáció másik énekesnője, Viki is beavatta a rajongókat, hogy mivel töltötte idejét az elmúlt években. “A Malévnál dolgoztam egy elég jó pozícióban, sajnos ez egy évig tartott csak nekem, mert utána jött a csőd. Sok mindent csináltam még, de amit a legjobban szerettem, az az, hogy elvégeztem egy fitnesz edzői képzést, ami jelenleg parkoló pályára került.”

A legújabb nóta, ami a lányok bevallása szerint is olyan egyszerűre sikeredett, mint egy faék, már nagy sikernek örvend a falunapokon. A bugyuta dalocska hozza a Fresh megszokott hangzásvilágát és ezen az énekesnők nem is szeretnének változtatni. “Elkészítettük a legújabb dalunkat és egyelőre várakozó állásponton vagyunk. Annyira fülbemászó a dallama és annyira egyszerű a refrénnek a szövege, hogy már most éneklik már a gyerekek is a fellépéseken” – mesélte Viki és Andi.

Vállalkozó kedvű olvasóinknak pedig itt van teljes valójában az idei nyár leendő slágere vagy valami olyasmi…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik