Szórakozás

Aggasztó anyagi helyzetéről vall Fresh Andi és Viki

Fresh Andi és Viki ma már civil pályán végzett foglalkozásukból próbálnak megélni, pedig annak idején Magyarország egyik legnépszerűbb együttese voltak.

A 90-es években szinte egy olyan koncert vagy fesztivál sem volt, ahol ne lépett volna színpadra a Fresh. A formáció gyakran cserélt tagokat, ám végül Andi és Viki volt az, aki hosszú éveken át tolta a formáció szekerét. A lányok nem tagadják, volt idő, amikor jól ment nekik, ám abból a pénzből ma már semmi sem maradt.

„Nagyon szép életünk volt akkor. Tény, hogy a hozzánk hasonló korosztály nem élhetett meg olyan dolgokat, mint mi akkor. Nagyon jó dolgunk volt, nem tagadom, de a pénzt, amit mi akkor elértünk, azt nagyjából fel is éltük” – árulta el a Fókusznak Fresh Viki, aki kolléganőjével együtt ma is albérletben él. Andi éppen ezért, ha ma újra kezdhetné, spórolna az akkor összehaknizott pénzből.

„Tizenévesen egy olyan miliőbe csöppentünk, ahol alig lehetett összehúzni a pénztárcát. Nem tagadom, hogy volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor semmi sem számított. Ajándékoztunk a családnak, a barátoknak. Minden nap egy fix étteremben ettünk… Éppen ezért ha mostani fejjel újra csinálhatnám, biztos, hogy félretenném a pénz felét” – mondta Andi, aki ma managerként keresi a kenyerét.

„Egy fiatal és tehetséges csapat, a Golden Coast útját egyengetem. Szervezem a fellépéseket, intézem a sajtómegjelenéseket. Az időm nagy részét ez tölti ki” – nyilatkozta a szőkeség, akinek kolléganője nincs ilyen szerencsés helyzetben. „Sok mindennel próbálkoztam az éneklés után, egy évig pedig teljesen civil foglalkozásom volt, ami sajnos megszűnt. Most azonban nincs semmi, így álláskereséssel töltöm az időmet” – árulta el Viki, aki diplomája megszerzésén is dolgozik még.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik