Szórakozás

Élő adásban alázta egymást az RTL Klub két sztárja

Nemcsak a villalakókról fejtette ki véleményét Fresh Andi, hanem Jerzynek is oda-odamondogatott a BeleValó késő esti adásában.

Úgy tűnik, jó alkalmat talált Fresh Andi arra, hogy ismét reflektorfénybe kerüljön. A szőkeség a BeleValó vendégeként olyan hévvel fejtette ki véleményét a villalakókról, mintha az élete múlna rajta. Azonkívül, hogy Vera viselkedést irritálónak tartotta, és szerinte a lányra ráférne egy alapos szex, Pétert sem kímélte. Mint azt kifejtette, kifejezetten undorítónak, valamint férfiatlannak tartja a VV5 játékosát.

Andi azonban nemcsak a villalakókat bírálta, hanem a stúdióban ücsörgő Jerzynek is beszólt. Gúnyosan Erzsinek szólította, aki erre a Majkáné, Frenkiné, majd Gergőné jelzőkkel vágott vissza. Sőt továbbment, és azzal folytatta, hogy Andi majdnem az összes ValóVilág-szériából szert tett egy-egy pasira. Erre viszont az énekesnő akadt ki. Érdekes módon mégis szívesen beszélt VV Gergővel való kapcsolatáról, s nem rejtette véka alá, hogy mennyire jó embernek tartja a VV5 alfahímjét. Ezzel aztán le is zárták a kölcsönös beszólogatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik