Szórakozás

Cinthya már túllépne Varga Viktoron

Az Édes Élet sztárpárja komoly válságot él meg. Kapcsolatuk odáig fajult, hogy Viktor kiköltözött közös otthonukból.

Varga Viktor és menyasszonya, Cinthya Dictator életük minden pillanatát a kamerák előtt élik. A lány szerint éppen e miatt jutott kapcsolatuk mélypontra. Az elmúlt hetekben folyamatosan gyűlt köztük a feszültség, ezért úgy döntöttek párterapeutához mennek, de Viktor drasztikus lépésre szánta el magát. Elhagyta kedvesét.

“Menekülnöm kell. Nekem van egy kis Lassie hajlamom, úgyhogy el kellett jönnöm. Gondolkodni, meditálni, kitisztítani a fejemet, hogy aztán megint szerelem lehessen. Mind a kettőnknek kell egy kis pihenés, hogy átgondoljuk az életünket” – árulta el Viktor döntésének okát az Aktívban.

Cinthya, akit sokkolt párja reakciója, elárulta, hogy ő már nem fog lépni az ügyben. Ha az énekes folytatni akarja kapcsolatukat, annak örülni fog, de ha nem, akkor tovább lép és éli a maga életét.

“Annyira kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, hogy itt hagyott egyedül, ahol együtt élünk. Kifejezni se tudom, hogy mennyire szörnyű, de én semmit nem tennék meg azért, hogy haza jöjjön. Most már vagy haza jön vagy nem. Ha nem, akkor elkezdek most már túllendülni a dolgon, ami nyilván nem lesz egyszerű” – mesélte megtörten az egyetemre készülő lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik